Главная IT Новости Lexar представить 128 ГБ SD карти на 2011
Lexar представить 128 ГБ SD карти на 2011
Новости
128GBВиробники смартфонів часто акцентують увагу на тому, що внутрішню пам'ять їх пристроїв можна суттєво збільшити, встановивши додаткові карти пам'яті. Звичайно мова йде про збільшення обсягу на 16 - 32 ГБ. Тим більше, що компанія Lexar планує представити на CES 2011 нові SD карти з об'ємом, що дозволяє їм конкурувати з обсягами жорстких дисків в ноутбуках.

Нові карти підтримують стандарт SDXC (secure digital eXtended Capacity) і будуть випускатись в 64 і 128 ГБ версіях. SDXC дозволяє збільшувати ємність карт пам'яті аж до 2 ТБ.

Нові карти будуть орієнтовані на професійних користувачів, що відображається в назві накопичувачів. Таке позиціювання обумовлено не тільки високою ємністю і швидкодією, але і ціною. Вартість карт поки не анонсована, але очевидно, що вона буде занадто високою для звичайних користувачів.

Карти Lexar мають рейтинг 133X. Це означає, що читання і запис можуть здійснюватись на швидкості 20 МБ / с. При цьому компанія обіцяє, що в найближчому майбутньому швидкість передачі даних для карт даного формату буде збільшена в 3 рази за рахунок оптимізації контактів.
 
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Украина онлайн